بهترین نوشیدنی های ضد التهاب - 7 نوشیدنی برای درمان التهاب شدید | سلامت

ناشر : دانلود مداحی

بهترین نوشیدنی های ضد التهاب - 7 نوشیدنی برای درمان التهاب شدید | سلامت


مریضی های التهابی مزمن در حال حاضر باارزش‌ ترین علت مرگ و میر در سراسر جهان به شمار می‌ روند. حال این سوال مطرح می شودکه سریع‌ ترین راه برای کم شدن التهاب در جسم چیست؟ خیلیی از متخصصان بر این باورند که جواب، رژیم خوراکی شما از جمله گونه های خوراکی ها و آشامیدنی‌ های ضد التهابی است.

آشامیدنی‌ های ضد التهاب نظیر چای، قهوه و آبگوشت استخوان (آب قلم) در رژیم خوراکی متراکم و لبریز از مواد غذایی گنجانده شده‌ اند. این آشامیدنی ‌های توان قسمت از کبد، قلب، مغز و دستگاه گوارش پشتیبانی می ‌کنند.

همینطور بخوانید: مناسبترین آشامیدنی های طبیعی ورزشی

آشامیدنی ضد التهابی چیست؟

آشامیدنی ضد التهابی گونهی آشامیدنی است که با مواد معالجه ای موجود یاری می کند تا التهاب مزمن را کم شدن دهد. التهاب به عنوان “یک وضعیت جسمی که در آن بخشی از جسم به ویژه در بازتاب به صدمه یا عفونت، قرمز، متورم، گرم و اکثر دردناک می شود.” تعریف شده است.

بازتاب ‌های التهابی حاد و کوتاه ‌مدت، طبیعی هستند و همواره زیان آور نیستند؛ اما اگر همچنان دنباله داشته باشند و معالجه نشود می‌ توانند مسئله‌ ساز شوند.

چه فاکتور هایی سبب التهاب مزمن می شود؟ این التهاب همواره دراثر فاکتور هایی همانند استرس اکسیداتیو، آشفتگی عملکرد میتوکندری، زیاد شدن تولید رادیکال های آزاد و مقادیر بالای کریستال های اسید اوریک، لیپو پروتئین ها و هوموسیستئین است. خیلیی از این دلایل را می توان به میل کردن یک رژیم خوراکی ضعیف که فاقد مواد غذایی اصلی است، نسبت داد.

تحقیقات به ما می گویند که مزایای مصرف آشامیدنی های ضد التهابی در رژیم خوراکی شامل موارد زیر است:

  • کم شدن استرس اکسیداتیو/ضرر رادیکال آزاد که منجر به از دست دادن سلول های سالم می شود.
  • محافظت در برابر مریضی های قلبی، دیابت، سندرم متابولیک و مریضی های ریوی
  • خوب شدن هضم و تندرستی روده
  • محافظت در برابر از دست دادن حافظه و افت شناختی
  • خوب شدن روحیه
  • کم شدن درد مفاصل و بیشتر شدن نشانه ها روماتوئید و آرتروز
  • زیاد شدن تندرستی پوست و چشم
  • کم شدن آلرژی

مناسبترین آشامیدنی های ضد التهابی

براساس آنچه که ما از چندین دهه تحقیق می دانیم، رژیمی که به جنگیدن با مریضی یاری می‌ کند رژیمی است که شامل خیلیی از خوراکی های ضد التهاب فرآوری نشده، به ویژه سبزیجات تازه، میوه‌ ها، گیاهان، ادویه ها، دانه ها، آجیل، چای، قهوه و دیگر گیاهان و همینطور پروتئین‌ ها و روغن ‌های با کیفیت است. در حالی که خیلیی از بزرگسالان برای یافتن زمان برای پختن خوراکی های سالم و خانگی هر روزه تلاش می کنند، خبر مناسب این است که می توانید با آشامیدن مرتب آشامیدنی های ویژه، از مزایای خوراکی های لبریز از مواد غذایی بهره مند شوید.

  1. آبمیوه های سبز تازه و تزریق گیاهی

آیا به یک ماده غذایی واقعی احتیاج دارید؟تلاش نمایید هر روزه از آبمیوه های تازه ساخته شده با فشار سرد مصرف نمایید که یکی از مقوی ترین آنتی اکسیدان ها و آشامیدنی های ضد التهابی است که می توانید استفاده نمایید؛ ناگفته نماند که آنان به علت دارا بودن آب بیشتر، شما را هیدراته نگه می دارند.

طرفداران این آشامیدنی‌ ها می‌ گویند که این آشامیدنی‌ ها انرژی زیادتری به آنان می ‌دهند، به هضم خوراکی یاری می ‌کنند، ویتامین و مواد معدنی الزامی را تامین می ‌کنند و حتی در ممحدوده کردن تمایل به شکر نیز اثربخش هستند. زمانی نوبت به کم شدن اثرات متفاوت سالمندی می‌ رسد، مطالعات نشان داده ‌اند که آشامیدنی ‌های ضد التهاب به لطف دارا بودن فیتونوترینت ها، می توانند به حفاظت از بینایی شما یاری کرده، پوست تان را سالم نگه دارند و تندرستی قلبی و عروقی را ارتقا قسمتند.

بعضی از سالم ‌ترین مواد خوراکی که در این آبمیوه ها نمایان می ‌شوند شامل سبزیجاتی مثل کلم ‌پیچ و اسفناج، کرفس، گیلاس و انار، گیاهانی نظیر جعفری و زردچوبه، زنجبیل تازه، چغندر و مرکباتی نظیر پرتقال، لیمو و سرکه سیب هستند.

برای زیادترین خاصیت ها و کمترین ریسکات وابسته با قند خون، هر روزه طی نوبت های کوچک محدوده نصف الی یک فنجان آبمیوه تازه و شیرین نشده بنوشید.

  1. اسموتی های میوه ای و سبزیجات (بدون شکر اضافه شده)

آیا میوه هایی نظیر نظیر توت و موز که هموارهً در اسموتی ها مصرف می شوند، ضد التهاب هستند؟ بله، با توجه به اینکه آنان شامل آنتی اکسیدان هایی از جمله فلاونوئیدها، ویتامین ها و مواد معدنی الزامی، فیبر و… هستند، به عنوان آشامیدنی های ضد التهاب نیز شمرده می شوند.

یکی از علت ها قانع‌ کننده برای استفاده منظم اسموتی در مقابل آبمیوه، این است که آنان فیبر رژیمی زیادتری را فراهم می‌ کنند، که برای تندرستی روده،مناسب کردن قند خون و حفظ میزان کلسترول سالم باارزش است.

مطالعات نشان می ‌دهد که مردمی که به طور منظم از خوراکی های با فیبر بالا نظیر میوه‌ ها و سبزیجات تازه در رژیم خوراکی خود مصرف می ‌کنند، ازمراقبت زیادتر در برابر مریضی ‌های مزمن ویژه نظیر مریضی قلبی و سندروم متابولیک بهره می برند.

اسیدهای چرب امگا ۳، چربی های اشباع نشده، منیزیم، ویتامین E، ویتامین C، ویتامین A و آنتی اکسیدان های پلی فنول از جمله مواردی هستند که در صدر فهرست مواد ضد التهانگران دارند. زیادترین میزان این مواد غذایی را در میوه ها یا سبزیجاتی همانند آووهدیه، گونه های توت، هویج، کاکائو، تخم کتان، شاهدانه و بادام و همینطور پودرهایی که به عنوان سوپر فود (خوراکی ی استثنائی) شناخته می شوند، نظیر پودرهای اسپیرولینا، آکای بری و کامو کامو نمایان خواهید کرد.

همینطور بخوانید: آشامیدنی های تثبیت کننده سیستم ایمنی
  1. قهوه

آیا قهوه واقعا یک آشامیدنی ضد التهاب است؟ متخصصان ادعا می ‌کنند که آشامیدن “مقادیر متوسط” قهوه هر روزه -دود ۲ تا ۳ فنجان برای بیشتر بزرگسالان- می ‌تواند از مغز، قلب و دیگر ارگان ‌ها در برابر التهاب و استرس اکسیداتیومراقبت کند.

متاآنالیز متمرکز بر نتایج مطالعات تندرستی متعدد که در سال ۲۰۱۷ انجام شد، نشان داد که بزرگسالانی که به طور مرتب قهوه استفاده می کنند، ریسک دچار به بعضی سرطان ها و تقویت عصبی، متابولیکی و کبدی را کم شدن می دهند.

اگر شخصی هستید که از مسائل مربوط به وضعیت (مود) رنج می برید، اضافه کردن آشامیدنی ها و خوراکی های غذایی به رژیم خوراکی شما قادراست یک شیوه مؤثر برای یاری به مدیریت نشانه های نظیر خستگی و عدم انگیزه دراثر تأثیر التهاب بر عملکرد مغز یاری کند.

پژوهشگران آنتی اکسیدان های موجود در قهوه، نظیر تئوفیلین و توبرومین، اسید کلروژنیک (یک فنول قدرتمند)، کوئینیک اسید، کافستول و کاهول را با تاثیراتمراقبت ی شناسایی دادند.

درست است که قهوه یک نوشینی ضد التهاب با خاصیت ها خیلی است، اما از استفاده بیش از اندازه قهوه نیز بایست پیشگیری نمایید.

  1. چای

تحقیقات گسترده نشان می دهد که مواد موجود در برگ های چای سفید، سیاه و سبز -نظیر پلی فنول ها، کاتچین ها، تافلاوین ها و EGCG- می توانند التهاب را در دستگاه گوارش و سیستم قلبی عروقی کم شدن دهند و بنابراین ریسک دچار به مریضی هایی نظیر مریضی های قلبی عروقی، آترواسکلروز و همینطور دیابت نیز کم شدن می یابد.

افزون بر موارد گفته شده، تحقیقات دیگر نیز نشان می دهد که چای قادراست به عنوان یک آشامیدنی ضد سرطان عمل کند و در برابر مسائل عصبی و مریضی های ریوی از بدنمراقبت کند.

  1. چای گیاهی (بدون کافئین)

می دانیم که مواد معالجه ای و روغن های موجود در چای های گیاهی -نظیر نعناع، بابونه، زنجبیل، زردچوبه و دیگر موارد- می توانند مزایایی از قبیل کم شدن وضعیت تهوع، کم شدن نفخ، کنترل اشتها و آرام کردن ذهن شما را ارائه دهند.

زمان آماده چای گیاهی در خانه با مصرف روغن های الزامی، این آشامیدنی ها می توانند در پیشگیری از ایجاد بعضی از مریضی های مزمن، نظیر موارد وابسته با ضرر سلولی و التهاب روده نیز سودمند باشند.

  1. آب قلم، آبگوشت استخوان

آیا می ‌خواهید بدانید چطور التهاب روده خود را کم شدن دهید؟ آب قلم یک خوراکی ی مقوی و لبریز از مواد ضد التهاب است. این آشامیدنی ضد التهاب از طریق جوشاندن استخوان و بافت پیوندی با گیاهان و سبزیجات درست می شود.

آب قلم یک منشا عالی برای گرفتن اسیدهای آمینه نظیر گلیسین، پرولین و آرژینین است که از تندرستی روده، پوست و مفاصل پشتیبانی می کنند. هم چنین کلاژن و خیلیی از مواد معدنی باارزش مورد احتیاج جسم شما را تامین می‌ کند.

آزمایشات آزمایشگاهی تحقیق سوپ مرغ نشان داد که سوپ مرغ فعالیت نوتروفیل، سلول های سفیدی که “اولین جواب دهندگان” التهاب هستند، را مهار می‌ کند و همینطور شواهدی وجود دارد که نشان می دهد این آشامیدنی ضد التهاب در زیاد شدن مخاط به طور قابل ‌توجهی مناسبتر از دیگر آشامیدنی‌ های گرم عمل می کند و در جنگیدن با عفونت‌های تنفسی نیز اثر باارزشی دارد.

حتما این سوال برایتان پیش آمده که هر روزه بایست چه میزان آب قلم بنوشیم؟ متخصصان پیشنهاد می کنند هر روزه ۸ تا ۱۶ اونس (یک الی دو فنجان) آب قلم را در هر ساعت از روز که برای شما مناسبتر است میل نمایید.

  1. تونیک سرکه سیب

استفاده سرکه سیب خام تخمیر شده قادراست به کم شدن پیامد گوارشی نظیر یبوست، اسهال و ریفلاکس اسید و همینطور در کنترل اشتهای شما و کم شدن بالقوه وزن و کلسترول بالا یاری کند.

این تاثیرات دراثر ماده فعال سرکه سیب به نام اسید استیک و همینطور آنزیم ها و باکتری های پروبیوتیکی است که در فرایند تخمیر تشکیل می شوند.

سرکه سیب را به چه صورت بایست استفاده کرد؟ قبل از صرف بزرگترین نوبت های خوراکی روزتان، یک یا دو قاشق خوراکی خوری سرکه سیب رقیق شده با آب را میل نمایید. برای خوب شدن مزه و محتوای مواد غذایی،تلاش نمایید آن را با اندکی عسل خام و آب لیمو ترکیب نمایید یا آن را به اسموتی های سبز اضافه نمایید.

همینطور بخوانید: آشامیدنی های الکترولیت انرژی قسمت خانگی

ریسکات، تداخلات دارویی و پیامد جانبی

حالا که آشامیدنی های ضد التهابی که بایست میل نمایید را شناختید، درباره آن دسته از مواد خوراکی که بایست از آنان دوری نمایید، چه می دانید؟

از استفاده مواد خوراکی فرآوری شده، آشامیدنی های شیرین شده و آنانیی که با مواد شیمیایی و شیرین کننده های غیرطبیعی آماده شده اند، پیشگیری نمایید. تعویض آشامیدنی های پر کالری دارای شکر اضافه شده با آشامیدنی های ضد التهابی که در بخش بالا گفتیم، عاقلانه است، زیرا استفاده مکرر آشامیدنی های شیرین با تولید زیادتر مولکول های ضد التهابی و زیاد شدن ریسک دیابت، زیاد شدن وزن و حتی سرطان همراه است.

در حالی که آشامیدنی های ضد التهاب برای بیشتر بزرگسالان و بچه ها (بسته به گونه آن) نیز خاصیت ها بیشتری دارد، اگر داروی ویژهی استفاده می نمایید، بایست از استفاده بعضی از این آشامیدنی ها پیشگیری نمایید.

به عنوان مثال، آبمیوه یا اسموتی که شامل آب گریپ فروت یا مقادیر خیلی بیشتر ویتامین C باشد، به طور بالقوه قادراست سبب ایجاد تداخل با تعدادی از داروها شود. بعضی از این داروها شامل وارفارین، داروهای ویژه آلرژی، داروهای گوارشی، داروهای ضد افسردگی، داروهای ضد سرطان و داروهایی که برای مدیریت سنگ کلیه مصرف می شوند، هستند.

قهوه و چای های کافئین دار نیز بایست توسط بیشتر مردمی که گرفتار نگرانی و تنگی نفس می شوند، پرهیز شود و در خانم ها باردار به میزان ممحدوده استفاده شوند.

همینطور بخوانید: آشامیدنی طبیعی برای سم زدایی بدن
و اما سخن پایانی…

آشامیدنی های ضد التهاب ارزش خیلی بالایی دارند و استفاده آنان به شدت پیشنهاد می شود، اما چیزی که در مورد تمام آشامیدنی های معرفی شده بایست مددید قرار دهید، رعایت اعتدال در استفاده این آشامیدنی هاست. استفاده افراطی این آشامیدنی ها امکان پذیر است سبب اثر معکوس شده و به هدف خود برای کم شدن التهاب نرسید.


نظر های خودتون را برای دانلود مداحی قرار دهید ما نظر های شما رو خوانده و به شما پاسخ خواهیم داد