خواص زنجبیل تازه - 10 خاصیت پودر ریشه زنجفیل | مجله سلامت و دانلود مداحی

ناشر : دانلود مداحی

خواص زنجبیل تازه - 10 خاصیت پودر ریشه زنجفیل | مجله سلامت و دانلود مداحی


زنجبیل برای قرن‌ها است که در طب، پخت و پز و تولید مصرف می‌شود. زنجبیل منشا فوق‌العاده‌ای از ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E،ویتامین گروه B، منیزیم، پتاسیم، فسفر، سیلیکون، آهن، سدیم، کلسیم، روی، و بتاکاروتن است.


مواد و اهمیت خوراکی زنجبیل

زنجبیل شامل مجموعه ای متگونه از ویتامین ها و مواد معدنی باارزش است. افزون بر این، زنجبیل شامل gingerol، ترکیبی با ویژگی‌ های آنتی ‌اکسیدان قوی و ضد التهابی قوی است که با مزایای تندرستی منحصر به شخص وابسته است.

۱۰۰ گرم (محدوده ۳.۵ اونس) زنجبیل خام شامل تقریبا:

  • ۸۰ کالری
  • ۸ گرم کربوهیدرات
  • ۸ گرم پروتئین
  • ۷ گرم چربی
  • ۲ گرم فیبر رژیمی
  • ۴۱۵ میلی گرم پتاسیم (۱۲ درصد DV)
  • ۲ میلی گرم مس (۱۱ درصد DV)
  • ۲ میلی گرم منگنز (۱۱ درصد DV)
  • ۴۳ میلی گرم منیزیم (۱۱ درصد DV)
  • ۵ میلی گرم ویتامین C (8 درصد DV)
  • ۲ میلی گرم ویتامین B6 )8 درصد DV)
  • ۷ میلیگرم Niacin (۴ درصد DV)
  • ۳۴ میلی گرم فسفر (۳ درصد DV)
  • ۶ میلی گرم آهن (۳ درصد DV)

افزون بر مواد غذایی ذکر شده در بالا، زنجبیل شامل میزان اندکی کلسیم، روی، پانتوتنیک اسید، ریبوفلاوین و تیامین است. با این حال، در دید داشته باشید که بیشتر مردم فقط میزان اندکی زنجبیل استفاده می کنند، درنتیجه بایست با گونه های مواد غذایی دیگر ترکیب شود تا احتیاجهای غذایی شما را تامین کند.

در دنباله شما را با ۱۰ فایده ویژه زنجبیل برای تندرستی آشنا می‌کنیم.


  • زنجبیل آشفتگیات گوارشی را خوب شدن می‌قسمتد

  • اعتقاد بر این است که زنجبیل به عنوان یکی از کارآمدترین معالجه برای مسائل گوارش است. این امر منجر متراکم کردن دستگاه گوارش و کم شدن سنگینی شکم می‌شود.استفاده زنجبیل معالجه مناسبی برای بزرگی و نفخ شکم به دلیل توانایی آن در دفع کردن گاز از روده است.

    با اضافه کردن زنجبیل به رژیم خوراکی خود، ناراحتی معده، قولنج و اسهال را نیز می‌توان تسکین داد و از آن‌ها پرهیز کرد. زنجبیل همینطور سبب جذب مناسبتر می‌شود و جذب مواد غذایی در خون را مناسبتر می‌کند.


  • زنجبیل برای معالجه مریضی‌ها

  • زنجبیل یک داروی شگفت انگیز برای معالجه گونه های مریضی است.

    اگر دربرابر دچار به مریضی حرکتی، به ویژه مریضی دریازدگی هستید زنجبیل یک موهبت واقعی برای شما است. زنجبیل یک راه کاملا بی‌ریسک و اثربخشتر از داروهای تجاری متداول برای معالجه استفراغ است.

    کمی از پودر زنجبیل قادراست تمام علامت‌های مریضی نظیر استفراغ، سرگیجه، تعریق سرد و تهوع از بین ببرد. زنجبیل همینطور یک موهبت برای خانم ها حامله در اوایل حاملگی است. میل کردن زنجبیل ریسک ناقص بودن جنین، پیامد جانبی و آسیبهای بارداری را کم شدن می‌دهد.


  • پودر زنجبیل درد و التهاب را کم شدن می‌دهد

  • زنجبیل به طور گسترده برای خصوصیات ضدالتهابی آن شناخته می‌شود. مطالعات نشان می‌دهد که فاکتور های و عناصر فعال موجود در زنجبیل به اندازه یک داروی مسکن دوست داشتنی و اثربخش است. اگر شما از گرفتگی شدید قاعدگی رنج می برید زنجبیل را حتما بایست مصرف نمایید. همینطور برای از بین بردن سردرد، درد عضلانی، درد کمر و درد مفاصل یاری می کند.

    آشامیدن یک چای ریشه زنجبیل یک راه آسان برای کم شدن سردرد و خواب عمیق است. برای کنار آمدن با درد عضلات پس از یک تمرین مناسب، چند قطره از روغن زنجبیل را به وان حمام اضافه نمایید و به مدت ۲۰ دقیقه در آن بمانید.


  • زنجبیل از سرطان پیشگیری می‌کند

  • ریشه زنجبیل پربار شده با آنتی اکسیدان است که به جلوگیری از سرطان یاری کند. یک مطالعه نشان می‌دهد که زنجبیل قادراستپرورش سلول های سرطان روده بزرگ را کم شدن دهد و قادراست به کم شدن ریسک دچار به سرطان روده بزرگ یاری کند.

    زنجبیل همینطور می‌توانید به پیشگیری از گونه های دیگر سرطان، نظیر سرطان پستان، ریه، پوست، پانکراس و پروستات یاری کند.اضافه کردن اندکی زنجبیل به اسموتی صبح و یا چای خود به طور منظم سبب بدست اوردن تمام خصوصیات جلوگیری و جنگیدن با سرطان آن است.


  • زنجبیل و تثبیت سیستم ایمنی بدن

  • استفاده هر روزه زنجبیل قادراست از شما در مقابل سرما میل کردن و آنفولانزا در طول فصل زمستانمراقبت کند. این گیاه پربار از روی، کروم و منیزیم است که سبب برانگیختن گردش خون و کم شدن لرز، تعریق بیش از اندازه و تب می‌شود.

    لیمو با زنجبیل ترکیب خیلی مناسبی است و سبب زیاد شدن ایمنی جسم می‌شود. آشامیدن چای زنجبیل-لیمو به صورت هر روزه یاری خواهد کرد که در طول هر فصل از سال سالم و شاد بمانید.


  • مزه زنجبیل برای آشپزی خوشمزه

  • وقتی که من مزه با شکوه زنجبیل را کشف کردم تبدیل به یک ماده غیر قابل تعویض در آشپزخانه من شد.من عاشق مزه شیرین و تلخ و عطر و مزهی که آن به هر خوراکی و یا آشامیدنی می دهد هستم.

    زنجبیل ادویه‌ای کاملا تمام‌کاره است. می‌توان آن را به گونه های دسر، نوبت‌های خوراکی اصلی، پیش خوراکی و آشامیدنی‌ها اضافه کرد. گاهی اوقات من برای آنکه مزه خوراکی مختلف باشد زنجبیل را به مرغ، گوشت و ماهی نیز اضافه می‌کنم .


  • خصوصیات زنجبیل برای کم شدن وزن

  • شما به راحتی می‌توانید با اضافه کردن زنجبیل به رژیم خوراکی خود، استفاده موادخوراکی خود را کم شدن داده و وزن اضافی خود را کم شدن دهید. زنجبیل سیری را ترویج می‌دهد، این بدان معنی است که شما احتیاج به کالری کمتری احساس می‌نمایید.

    زنجبیل همینطور فاکتور طبیعی قدرتمندی است که مانع از گرسنگی و اشتهای بیشتر می‌شود.

    زنجبیل به عنوان یک ماده الزامی برای از دست دادن وزن است به علت آن که کم کالری و مولد حرارت است. افزون بر این، به شتاب قسمتیدن به متابولیزم جسم و سوزاندن چربی یاری می‌کند.


  • زنجبیل داروی مقوی غرایز زناشویی است

  • زنجبیل به عنوان یک داروی مقوی غرایز زناشویی برای هزاران سال مورد مصرف قرار گرفته است. زنجبیل دارای توانایی زیاد شدن حساسیت و گردش خون نیز هست. درنتیجه بار بعد که شما برنامه ریزی یک شب عاشقانه در خانه را دارید، فراموش ننمایید که زنجبیل را به منو خود اضافه نمایید.


  • عملکرد مغز را خوب شدن می قسمتد:

  • تقویت neurodegenerative نظیر مریضی آلزایمر و پارکینسون با استرس اکسیداتیو و التهاب مزمن در مغز وابسته بوده ‌اند. زنجبیل به دلیل دارا بودن خصوصیات ضد التهابی قوی اش، اثر خیلی باارزشی در تندرستی مغز ایفا می کند.

    مطالعات متعدد حیوانات نشان داده‌ اند که عصاره زنجبیل می ‌تواند در برابر فرسایش مغزی و کم شدن شناختی از شخصمراقبت کند. نه تنها این، بلکه مطالعه ۲۰۱۲ نیز نشان داد که عصاره زنجبیل به خوب شدن عملکرد شناختی در خانم ها میانسال یاری کرده ‌است.


  • زنجبیل تازه سطوح کلسترول را کم شدن می دهد:

  • سطوح بالای کلسترول خون سبب انسداد و زیاد شدن ریسک دچار به مریضی های قلبی می شود. یکی از بزرگترین مزایای زنجبیل توانایی آن در کم شدن میزان کلسترول و ترگلسیرید است، از این رو می توانید با استفاده این چاشنی مفید ریسک دچار به مسائل قلبی را کم شدن دهید.

    مطالعه‌ ای که در دانشگاه علوم دکتری بابل انجام شد نشان داد که زنجبیل قادر به کم شدن کلسترول LDL و زیاد شدن کلسترول HDL است. مطالعات حیوانی نیز حاکی از آن هستند که زنجبیل هنظیر آتورواستاتین (داروئی است که همواره برای کلسترول بالای خون تجویز می شود) عمل کرده و در کم شدن سطوح کلسترول خیلی اثربخش است.


    خصوصیات آب زنجبیل

    اگر چه مطالعاتی وجود دارد که از مزایای بالقوه زنجبیل پشتیبانی می کنند، اما تحقیقات ممحدودهی در مورد استفاده آب زنجبیل به طور ویژه وجود دارد. در بیشتر مطالعات نمایان نشده که آیا شرکت کنندگان زنجبیل را به شکل کپسول جذب کرده یا آن را به خوراکی یشان اضافه کرده و یا آن را به عنوان آب و یا چای نوشیده اند؟ دنباله مقاله در خصوصیات آب زنجبیل


    چگونه ریشه زنجبیل را بخوریم؟

    ریشه زنجبیل دارای عطر و مزهی تند و منحصر به شخص و دارای مزهی ویژه است که سبب می شود که قادراست به عنوان یک چاشنی بی نظیر در خیلیی از خوراکی ها مصرف شود. در حقیقت، از دستورالعمل های ریشه زنجبیل برای تمام چیز از خوراکی های های اصلی گرفته تا دسرها و فراتر از آن مصرف می شود.

    زنجبیل را می توان به بخش های نازک برش داد و به عنوان آشامیدنی انرژی زا به میزان اندکی به اسموتی ها و عصاره سبزیجات اضافه نمود.

    افزون بر این می توانید زنجبیل را رنده کرده و به سوپ و یا سالاد اضافه نمایید تا افزون بر لذت بردن از مزه طبیعی آن از مزایی تندرستی اش نیز بهره مند شویم. زنجبیل می ‌تواند در پخت ‌و پز و آمیخته کردن آن به خوراکی های پخته ‌شده، دسرها و آب ‌نبات ‌ها نیز مورد مصرف قرار گیرد.


    زنجبیل دارای خصوصیات معالجه ای خیلیی است، غیر آلرژی‌زا است و به نسخه ویژه احتیاج ندارد. با این حال، شما بایست مواظب میزان استفاده هر روزه باشید.گیاه‌شناسان پیشنهاد می‌کنند که استفاده هر روزه زنجبیل شما نبایست زیادتر از ۴ گرم در روز باشد.


    نظر های خودتون را برای دانلود مداحی قرار دهید ما نظر های شما رو خوانده و به شما پاسخ خواهیم داد