دستور تهیه کیک شاه بلوط - کیک بدون گلوتن | مجله سلامت و دانلود مداحی

ناشر : دانلود مداحی

دستور تهیه کیک شاه بلوط - کیک بدون گلوتن | مجله سلامت و دانلود مداحی


این کیک پربار و عاری از گلوتن قادراست یک دسر خوشمزه برای باارزشانی‌ها باشد.

اهمیت غذا‌ای:

  • ۵۲۵ کیلوکالری
  • ۲۹ گرم چربی
  • ۶۴ گرم کربوهیدرات
  • ۴۴ گرم شکر
  • ۰ گرم فیبر
  • ۴ گرم پروتئین
  • ۳۶ گرم نمک

مواد لازم:

  • ۴۰۰ گرم شاه بلوط پخته شده
  • ۱۰۰ گرم شکر
  • ۱۰۰ گرم کره خرد شده
  • ۱۰۰ گرم شکلات تلخ
  • سه قاشق خوراکی خوری شیر
  • یک قاشق چایخوری عصاره وانیل

برای روی کیک:

  • ۱۰۰ گرم شکلات تلخ
  • ۲۵ گرم کره
  • یک قاشق خوراکی خوری خامه
  • پودر قند برای تزیین

طرز تهیه:

  1. ابتدا شاه بلوط‌ها را به همراه شکر در خوراکی ساز بریزید ، سپس تا وقتی که یک خمیر نرم به دست بیاید آن را هم بزنید. کره و شکلات را به همراه شیر در یک ماهیتابه بریزید و سپس آن را به آرامی حرارت دهید. سپس وانیل را به آن اضافه نمایید. حالا مواد مهیا شده را داخل خوراکی ساز و روی شاه بلوط‌ها بریزید و اندکی آمیخته نمایید.
  2. حالا یک ورقه نازکی از مواد مهیا شده را روی میز پهن نمایید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
  3. برای سرو، کیک را بر روی یک بشقاب قرار دهید. به آرامی شکلات، کره و خامه را ذوب نمایید و روی کیک بریزید.حالا کیک را داخل یخچال قرار دهید. سپس آن را با پودر قند تزیین نمایید و میل نمایید.

نظر های خودتون را برای دانلود مداحی قرار دهید ما نظر های شما رو خوانده و به شما پاسخ خواهیم داد