دستور تهیه کیک شاه بلوط - کیک بدون گلوتن | مجله سلامت و دانلود مداحی
این کیک پربار و عاری از گلوتن قادراست یک دسر خوشمزه برای باارزشانیها باشد.
اهمیت غذاای:
- ۵۲۵ کیلوکالری
- ۲۹ گرم چربی
- ۶۴ گرم کربوهیدرات
- ۴۴ گرم شکر
- ۰ گرم فیبر
- ۴ گرم پروتئین
- ۳۶ گرم نمک
مواد لازم:
- ۴۰۰ گرم شاه بلوط پخته شده
- ۱۰۰ گرم شکر
- ۱۰۰ گرم کره خرد شده
- ۱۰۰ گرم شکلات تلخ
- سه قاشق خوراکی خوری شیر
- یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
برای روی کیک:
- ۱۰۰ گرم شکلات تلخ
- ۲۵ گرم کره
- یک قاشق خوراکی خوری خامه
- پودر قند برای تزیین
طرز تهیه:
- ابتدا شاه بلوطها را به همراه شکر در خوراکی ساز بریزید ، سپس تا وقتی که یک خمیر نرم به دست بیاید آن را هم بزنید. کره و شکلات را به همراه شیر در یک ماهیتابه بریزید و سپس آن را به آرامی حرارت دهید. سپس وانیل را به آن اضافه نمایید. حالا مواد مهیا شده را داخل خوراکی ساز و روی شاه بلوطها بریزید و اندکی آمیخته نمایید.
- حالا یک ورقه نازکی از مواد مهیا شده را روی میز پهن نمایید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
- برای سرو، کیک را بر روی یک بشقاب قرار دهید. به آرامی شکلات، کره و خامه را ذوب نمایید و روی کیک بریزید.حالا کیک را داخل یخچال قرار دهید. سپس آن را با پودر قند تزیین نمایید و میل نمایید.
نظر های خودتون را برای
دانلود مداحی قرار دهید ما نظر های شما رو خوانده و به شما پاسخ خواهیم داد