
رمز فايل ها : http://www.religiousmusicdl.ir/
توضيحات اوليه براي اين مداحی
علائم عفونت مجاری ادراری در زنان | مجله سلامت و دانلود مداحی
- نام خواننده :
- امتياز اين مداحی : 4
- تعداد بازديد : 876
- تعداد نظرات : 0
- اسم اين پست :علائم عفونت مجاری ادراری در زنان | مجله سلامت و دانلود مداحی
- دانلود بازی
- دانلود بازی دخترانه
علائم عفونت مجاری ادراری در زنان | مجله سلامت و دانلود مداحی
ناشر : دانلود مداحی
علائم عفونت مجاری ادراری در زنان | مجله سلامت و دانلود مداحی
در بعضی از موارد، ریسک دچار به مریضی عفونت مجرای ادراری زیاد شدن نمایان می کند. خانم ها به دلیل آناتومی ویژهی که دارند ۵۰ درصد زیادتر از آقایان به مریضی عفونت مجرای ادرار مبتلا می شوند. این عفونت علت ۸.۱ میلیون رجوع مردم به دکتر است و قادراست دردناک باشد. اگر در دوران پس از یائسگی به سر می برید، احتمال دچار به عفونت مجرای ادرار زیاد شدن نمایان می کند. در خانم های که دوران پس از یائسگی را تجربه می کنند؛ دچار به عفونت مجرای ادراری یکبار در سال شایع است. تغییر در PH واژن قادراست تعادل باکتری ها را تغییر دهد و مسیر باکتری ها به سمت مجرای ادرار باز نماید. این گونه عفونت در مردمی که ارتباط زناشویی فعالی دارند نیز شیوع زیادتری داد. البته به دلیل داشته باشید که ادرار کردن قبل و بعد از برقراری ارتباط زناشویی مانع از بروز چنین عفونت هایی می شود. خانم های که با دیابت دست و پنجه نرم می کنند نیز زیادتر از دیگر مردم به عفونت مجاری ادرار مبتلا می شوند زیرا تقویت موجود بر روی سیستم ایمنی جسم اثر می گذارد. اینکه بدانید علامتهای این مریضی چیست و بایست به دنبال چه مواردی باشید به شما یاری می کند از بروز آن جلوگیری نمایید و در صورت دچار به عفونت مجاری ادرار، آن را به موقع معالجه نمایید. پس همراه ما باشید تا بعضی از علامت های این عفونت را با هم مرور کنیم.
درد یا سوزش به زمان ادرار:
درد یا سوزشی که به زمان دفع ادرار دیده می شود اکثر اولین علامت از دچار به مریضی عفونت مجاری ادرار یا وجود باکتری در مجاری ادرار و مثانه است. با اینحال، این موضوع بدین معنی نیست که عفونت مجاری ادرار را مقصر اصلی سرگذشت بدانید. اگر درد یا سوزش به زمان دفع ادرار تنها یکبار رخ داد ، بقیه روز چنین دردی به سراغ شما نیامد و دیگر علامت ها و نشانه ها در شما وجود نداشت امکان پذیر است بدنتان از شر باکتری های زیان آور خلاص شده باشد و جایی برای بی قراری نباشد. به محض اینکه سوزش را احساس کردید مناسبتر است آب بیشتری میل نمایید تا بتوانید باکتری ها را از جسم خود خارج نمایید. اینکار مانع از پیشرفت عفونت به دیگر بخش های جسم می شود.
تکرر ادرار:
همواره در چنین تقویتی تکرر ادرار وجود خواهد داشت. باکتریهایی که در این مریضی دیده می شود قادراست مجرای ادرار و دیواره مثانه را برانگیختن سازد. در چنین تقویتی احساس می نمایید که به طور مداوم به دفع ادرار احتیاج دارید.
دفع ادرار سبب راحتی و ارامش شما نمی شود و درد را تسکین نمی دهد:
تکرر ادرار یک علامت اخطار دهنده برای وجود عفونت در جسم است. عفونت مجاری ادرار قادراست حس پر بودن مثانه را ایجاد کند اما وقتی که به دفع ادرار می پردازید تنها چند قطره از ادرار را می توانید دفع نمایید. تکرر ادرار در چنین تقویتی سبب تسکین درد یا راحتی شما نمی شود.
ادرار تیره، خونی یا بدون رنگ:
رنگ ادرار شما قادراست اطلاعات بیشتری در مورد تندرستی جسم در اختیارتان بگذارد. به عنوان مثال می توانید به یاری رنگ ادرار ، وجود عفونت را شناسایی دهید. هر چیزی که خارج از طیف طبیعی رنگ ادرار باشد قادراست شما را بی قرار سازد. رنگ تیره، قرمز یا قهوه ای در ادرار علامت وجود عفونت است. قبل از اینکه بی قرار این موضوع شوید، رنگ ادرار را در ۲۴ ساعت مورد تحقیق قرار دهید. چغندر و دیگر مواد خوراکی قادراست رنگ ادرار را به نارنجی، صورتی یا قرمز تغییر دهد. اگر رنگ ادرار بدون استفاده چنین موادی تغییر نمایان کرد مناسبتر است با یک دکتر کارشناس مشورت نمایید.
بوی بد ادرار:
لازم نیست هر بار که به دفع ادرار می پردازید آن را بو نمایید اما وجود بوی خیلی بد در ادرار، علامت شایعی از عفونت مجاری ادرار است. با اینحال بایست به دلیل داشته باشید که بعضی از خوراکی ها امکان پذیر است بوی ادرار را تغییر دهند. قهوه و مارچوبه دو مورد از مقصرهای اصلی تغییر بوی ادرار هستند. اگر بوی ادرار برای چند روز دنباله داشت یا رنگ آن تغییر نمایان کرد مناسبتر است به یک دکتر رجوع نمایید.
فشار، گرفتگی یا درد در اطراف مثانه یا لگن:
خانم ها کهنسال امکان پذیر است درد، فشار یا گرفتگی را به زمان دچار به عفونت مجاری ادرار در اطراف مثانه یا لگن تجربه کنند. در بعضی از مردم، درد یا گرفتگی امکان پذیر است علامت اصلی باشد و در کنار آن خستگی و درد عضلانی نیز وجود داشته باشد. وجود چنین علامت هایی اکثر نادیده گرفته شده یا به تقویت دیگری نسبت داده می شود اما اگر چنین مواردی را تجربه کردید مناسبتر است به یک دکتر کارشناس رجوع نمایید تا تقویت شما مورد تحقیق قرار گیرد.
خوب شدن و تسکین علامتها:
علامتهای عفونت مجاری ادرار در طول چند روز به وجود می اید. این گونه عفونت امکان پذیر است با سوزش به زمان دفع ادرار آغاز شود و سپس به تدریج زیاد شدن یابد. در چنین تقویتی بایست روزهای بعدی را به دنبال تغییر رنگ در ادرار خود باشید و ان را مورد تحقیق قرار دهید. از آنجایی که عفونت مجاری ادرار قادراست خیلی دردناک باشد و در زندگی روزانه شما تداخل ایجاد نماید؛ بایست به دنبال خوب شدن و تسکین علامتها بود. علامتهای موجود را میتوان به یاری استفاده آنتی بیوتیک تجویز شده خوب شدن قسمتید. اگر شما نیز جزو آن دسته از مردمی هستید که به عفونت مجاری ادراری مبتلا هستند، مناسبتر است به دکتر کارشناس رجوع نمایید تا کشت ادرار و تجویز دارو آغاز شود. برای اینکه احساس مناسبتری داشته باشید کارهای زیر را مددید قرار دهید:
- مایعات بیشتری بنوشید. این موضوع وقتی ارزش نمایان می کند که بخواهید استفاده آنتی بیوتیک تجویز شده توسط دکتر را آغاز نمایید. استفاده آب بیشتر به آنتی بیوتیک یاری می کند به ناحیه مورددید برسد و باکتری را از بین ببرد.
- شما می توانید مثانه خود را با داروهای بدون نسخه تسکین دهید. این داروها مثانه را بی حس می کنند و از سوزش آن می کاهند. فقط به دلیل داشته باشید که چنین داروهایی می توانند رنگ ادرار را به نارنجی تغییر دهند. شما می توانید از مسکنهای بدون نسخه برای خوب شدن تقویت مصرف نمایید اما مناسبتر است با یک دکتر کارشناس مشورت نمایید.
- از استفاده قهوه، نوشابه ، الکل و آب مرکبات پیشگیری نمایید. آب بیشتری استفاده نمایید تا از برانگیختن مثانه پیشگیری شود.
نظر های خودتون را برای دانلود مداحی قرار دهید ما نظر های شما رو خوانده و به شما پاسخ خواهیم داد
برچسب ها
آخرين مطالب سايت
- بیمه تکمیلی
- امنیت سایبری در مقابل امنیت اطلاعات
- پیامک برای روزهای بارانی
- اطلاعات خرید کابل RG59 و سایر کابل های کواکسیال
- خواص روغن افسنتین - 8 خاصیت روغن افسنتین برای سلامتی | مجله سلامت و دانلود مداحی
- بلغور جو دوسر، اشتها را کاهش میدهد | مجله سلامت و دانلود مداحی
- رژیم غذایی طیف دین اورنیش (Ornish) | مجله سلامت و دانلود مداحی
- رژیم لاغری در فصل زمستان - 21 غذای رژیمی برای کاهش وزن در سرما | مجله سلامت و دانلود مداحی
- لاغری با چربی های قهوه ای بدن - 5 راه کاهش وزن با افزایش چربی قهوه ای | مجله سلامت و دانلود مداحی
- خواص روغن بادام برای پوست و سلامت بدن | خاصیت های روغن بادام شیرین | مجله سلامت و دانلود مداحی
- چگونه هیچ وقت سرما نخوریم؟ بهترین راه های پیشگیری از آنفولانزا و درمان سریع سرماخوردگی | مجله سلامت و دانلود مداحی
- رژیم غذایی دش (DASH) چیست؟ جدول نمونه رژیم دش برای کاهش فشار خون | مجله سلامت و دانلود مداحی
- مکمل های خطرناک برای زنان - 7 مکمل غذایی که ممکن است مضر باشد | مجله سلامت و دانلود مداحی
- شوک آنافیلاکتیک چیست؟ + علائم آن | مجله سلامت و دانلود مداحی
- فولات چیست؟ خواص فولات را بشناسید - فواید ویتامین B9 | مجله سلامت و دانلود مداحی