طرز تهیه بولهی کینوآ | مجله سلامت و دانلود مداحی
- وقت مهیا سازی : ۲۰ دقیقه
- وقت پخت : ۲۰ دقیقه
شما می توانید این سالاد لبریز از مواد غذایی را به همراه آب گوچه فرنگی و خیار به عنوان یک نهار میل نمایید .
مواد ضروری :
- ۱۰۰ گرم کینوآ
- ۷۵ گرم جعفری خرد شده
- ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی (گوجه فرنگیها را به صورت ۱ سانتی متری برش دهید و دانههای آن را بگیرید)
- ۱۰۰ گرم خیار به صورت برشهای کوچک
همینطور بخوانید : خصوصیات کینوا
چاشنی خوراکی :
- ۱ قاشق خوراکی خوری روغن زیتون
- ۲ قاشق خوراکی خوری سرکه بالزامیک
- نصف آب لیمو
- چند قطره عصاره ی وانیل
- ۱ قاشق چایخوری عصاره برنج و یا آگاو
- کمی نمک
- نصف یک حبه سیر به صورت له شده
- ۵۰ گرم برگ سالاد برای سرو
شیوه آماده :
۱.ابتدا بایست کینوا را بر اساس دستور پخت روی بسته بندی ، بپزید . بعد از پخت آن را کنار بگذارید تا کاملا سرد شود.
۲.حالا چاشنی را با اضافه کردن روغن زیتون ، سرکه ، آب لیمو ، عصاره وانیل ، شربت برنج و اندکی نمک به یک پارچ درست نمایید . سپس آن را به هم بزنید تا نرم شود . مواد مهیا شده را به کینوا اضافه نمایید و آن ها را با دیگر مواد دیگر آمیخته نمایید . می توانید این مواد را بر روی برگ های سالاد نیز سرو نمایید.
نظر های خودتون را برای
دانلود مداحی قرار دهید ما نظر های شما رو خوانده و به شما پاسخ خواهیم داد