خواص انواع مغزهای خوراکی برای افزایش طول عمر | مجله سلامت و دانلود مداحی

ناشر : دانلود مداحی

خواص انواع مغزهای خوراکی برای افزایش طول عمر | مجله سلامت و دانلود مداحی


حتی بادام زمینی‌های کوچک نیز قادراست تندرستی قلب شما را خوب شدن بقسمتد و چند سال به زندگیتان اضافه کند.

در اولین مطالعه از این گونه مطالعات، میل کردن مغزها از جمله بادام زمینی، با نرخ مرگ و میر کمتر در تمام گروه‌های قومی حتی مردمی که تقویت متابولیکی ویژهی نظیر مرض چاقی یا دیابت، استفاده سیگار یا الکل داشتند، وابسته نشان داده شد.

در مطالعه‌ای گسترده برنامه‌ی خوراکی امریکایی‌های کم درآمد، مردمی از جنوب شرق آسیا و چینی‌های شانگهای مورد تحقیق قرار گرفت. در تمام گروه‌ها از جمله سیاه پوستان، سفید پوستان و آسیایی‌ها، میل کردن مغزها با طول زندگیشان وابسته بود.

شرکت‌کنندگان در تحقیق احتیاجی به میل کردن مغزها‌ی گران قیمت برای زیاد شدن طول زندگی نداشتند، گرچه بادام زمینی و کره بادام زمینی در زمره‌ی گونه های مغزهای گران قیمت به شمار می‌روند.

در طول ۵ سال مطالعه‌ی گسترده بر روی بیش از ۲۰۰۰۰ نفر، احتمال مرگ و میر دراثر مریضی‌های قلبی و سکته‌ی مغزی تا ۲۰٪ در میان مردمی که هر روزه میزان اندکی از مغزها یا بادام زمینی در رژیمشان گنجانده شده بود، در مقایسه با مردمی که هیچ مغزی استفاده نمی‌کردند، کم‌تر مشاهده شد.

نتایج مطالعه، توسط پژوهشگران دانشگاه وندر بیلت در ناشویل، تنسی، موسسه سرطان شانگهای در چین و دانشکده دکتری هاروارد انجام شد و نتایج در مجله‌ی طب داخلی JAMA منتشر شد.

مقاله مرتبط: تحقیق در مورد غذا سالم

دست‌اندرکاران مطالعه می‌نویسند: استفاده مغزها، به‌ویژه بادام زمینی با توجه به قیمت‌شان، قادراست در مقایسه با اهمیت تندرستی قلب و عروق کاملا مقرون به صرفه باشد. آن‌‌ها رابطه علی معلولی مستقیمی بین میل کردن مغزها و طول زندگی نمایان نکردند، تنها به وابستگی جزئی یافتند.

پزشک جان، کارشناس قلب و عروق و مدیر Heart Rhythm Services در مرکز بین‌المللی دکتری در موری یوتا، می‌گوید: پیام کلیدی این است که مغزها به طرزی باور نکردنی‌ متضمن تندرستی قلب هستند و به مردم مجوز زندگیی زیاد‌تر و زندگی پربارتری را می‌قسمتد. وی شخصا به بیمارانش پیشنهاد می‌کند که حداقل در یکی از نوبت‌های هر روزه خود استفاده مغزها یا دانه‌ها را بگنجانند .

پزشک دی می‌گوید: مغزها عموما شامل فیبر هستند که به کم کردن کلسترول زیان آور یاری کند، ویتامین E به اندازه را تامین کرده، و با گونهی اسید آمینه موجود در خود عروق خونی شما را سالم نگه می‌دارند و مانع از جمع شدنپلاک‌ها می‌شوند. اگر بتوانید عروق خونی خود را سالم نگه دارید، احتمالا کمتر متحمل رنج مریضی‌های مزمن خواهید شد.

در تحقیق‌های انجام شده درباره‌ی تندرستی قلب صدساله‌های چین در دهکده‌ای معروف طول زندگی، شهر باما در استان Guangxi، پزشک دی مشاهده کرد که مغزها و بادام زمینی به طور متداول در آنجا خورده می‌شوند.

به گفته‌ی او چینی‌ها همیشه از مغزها به‌ عنوان میان نوبت یا قسمتی از خوراکی های خود بهره‌ می‌برند. باپرورش آگاهی از خاصیت ها تندرستی مغزها، استفاده مغزها در سال‌های اخیر در چینپرورش فزاینده‌ای داشته. آن‌ها به گردو، بادام هندی، فندق، مغز دانه کاج و بادام زمینی دلبسته هستند.

بانی تاب، مقاله نویس غذا در Everyday Health و نویسنده‌ی Read It Before You Eat It می‌نویسد: روی آوردن به منابع پروتئین گیاهی نظیر مغزها با برنامه‌‌‌هایی پیشنهاد شده به امریکایی‌ها تطابق دارد. راهنمایی‌ها درمورد میل کردن کمتر گوشت و استفاده زیادتر منابع گیاهی می‌باشد.

چرا مغزها اینقدر سودمند هستند

مارن نامکونگ کارشناس غذا، که مدیر غذا و تناسب هیکل Everyday Health می‌باشد، می‌گوید: روغن مغزها شامل چربی‌های اشباع نشده‌ است که آنان را نسبت به چربی اشباع‌شده به انتخاب‌های سالم‌تری بدل می‌کند. افزون بر این چربی های سالم، گردو و بادام زمینی شامل مقادیر بی‌شماری پروتئین، فیبر و مواد غذاییست. وی همینطور خاطر نشان می‌دارد که مغزها لبریز از ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند.

  • Arginine اسید آمینه‌ایست که به کم شدن فشار خون یاری کند.
  • Resveratrol قادراست سبب کم شدن التهاب گردد.
  • Phytosterol می‌‌تواند به کم شدن کلسترول یاری کند.
  • Flavonoids التهاب را کم شدن می‌دهد و قادراست مانع از چسبیدن پلاکت‌ها به عروق خونی شود.

تاب می‌گوید که مغزها و بادام زمینی همینطور مملو از کلسیم، منیزیم و پتاسیم هستند. زمانی که از خوراکی های بسته بندی مصرف می‌کنیم به تحقیق مواد غذایی، کالری، پروتئین و این قبیل اطلاعات درباره‌ی آنان می‌پردازیم. بایست بدانیم که مغزها مواد غذایی بی‌شماری در خود نهفته دارند.

مغزها همینطور برتری باارزش دیگری نیز دارند: حس اشباع و سیری . پزشک تاب می‌گوید: کدام خوراکی ها حقیقتا از فایده اشباع کنندگی برخوردارند؟ مغزها در معده، سر و زبان شما این فایده اهمیتمند را پدید می‌آورند.

مناسبترین راهها برای گنجاندن مغزها در رژیم خوراکی

زمانی مغزها یا بادام زمینی را به رژیمتان اضافه می‌نمایید، به یاد داشته باشید کالری بیشتری دارند. تاب دیکس می‌گوید که شما بایست از بادام زمینی یا دیگر مغزها به‌عنوان جایگزینی برای چربی‌ها در رژیمتان مصرف نمایید.

او پیشنهاد می‌کند اگر مردم میل کردن چربی‌هایی نظیر مایونز و کره را دوست دارند، بایست مغزها را جانشین کره نمایند. برای مثال می‌توانید یک قاشق خوراکی خوری کره بادام زمینی را به‌جای یک قاشق کره مصرف نمایید.

افزون بر چربی‌ها، با میل کردن مغزها پروتئین و فیبر به رژیم خوراکیتان اضافه می‌شود. تاب دیکس می‌گوید: فیبری که از مغزها گرفتن می‌نمایید در ۳۲ گرم گوشت یا مرغ یافت نمی‌شود. امکان پذیر است اولویت شما مغزهای ارگانیک نسبت به مغزهای متداولی باشد، این موضوع یک ترجیح شخصی است و تغییری در نمایانات غذا‌ای آن پدید نمی‌آورد.

۳۲ گرم مغز(محدوده یک چهارم فنجان) اندازه یک نوبت متداولی از مغزها و بادام زمینی است. نامکونگ می‌گوید: از مغزهایی که به آنان شکر اضافه شده نظیر مغزهای بو داده شده با عسل صرف دید نمایید، و به‌جای آن گونه های خام و بوداده شده یا خشک را انتخاب نمائید.

او توصیه می‌کند مادامی که مطمئن شوید چه چیزی نوبت خوراکی شما را تشکیل می‌دهد، از اندازه گیری غفلت نکنید. نامکونگ می‌گوید: در نهایت قادر خواهید بود به‌طور چشمی و بدون اندازه‌گیری، محاسبه نمایید، یا دستتان تمام چیزی که احتیاج دارید را برایتان محاسبه می‌کند، از این‌رو یک مشت کوچک یه نوبت متداول برای خیلی از مردم است.

گرچه امکان پذیر است اندکی گران باشد، اما او برای راحتی بسته‌های تک نفره را توصیه می‌کند.

حقایق غذا‌ای برای مغزها و مواد غذایی

آنچه بایست درباره‌ی مقدار چربی، پروتئین و فیبری که با میل کردن ۳۲ گرم مغز به رژیمتان اضافه می‌شود بدانید در دنباله آورده شده است. این اطلاعات غذا‌ای مربوط به مغزهای بوداده شده‌ی خشک می‌باشند، از بالاترین میزان تا کمترین میزان پروتئین فهرست شدند، این اطلاعات طبق اعلان USDA Nutrient Database Standard Reference می‌باشد:

  1. بادام‌زمینی: ۱۴ گرم چربی؛ ۷ گرم پروتئن؛ ۲ گرم فیبر
  2. بادام درختی: ۱۵ گرم چربی؛ ۶ گرم پروتئن؛ ۳ گرم فیبر
  3. پسته: ۱۳ گرم چربی؛ ۶ گرم پروتئن؛ ۳گرم فیبر
  4. آمیخته مغزها: ۱۵ گرم چربی؛ ۵ گرم پروتئن؛ ۳ گرم فیبر
  5. مغزهای برزیلی (خشک شده): ۱۹ گرم چربی؛ ۴ گرم پروتئن؛ ۲ گرم فیبر
  6. گردو (خشک شده): ۱۸گرم چربی؛ ۴ گرم پروتئن؛ ۲ گرم فیبر
  7. بادام هندی: ۱۳گرم چربی؛ ۴ گرم پروتئن؛ ۱گرم فیبر
  8. دانه‌های کاج: ۱۹گرم چربی؛ ۴ گرم پروتئن؛ ۱ گرم فیبر
  9. گردوی پی‌کان: ۲۱ گرم چربی؛ ۳ گرم پروتئن؛ ۳ گرم فیبر
  10. فندق: ۲۲گرم چربی؛ ۲ گرم پروتئن؛ ۲ گرم فیبر